Velkommen til oss

 

 

 

17.05.15
Ruby og Noah koser seg 17 Mai

 

16.05.15
Gutta sjekker sauene

 

14.05.15

 

 

 

7-10 Mai

 

 

 

08.05.15

Marriell går med Balder

 

 

01.05.15

 

Det er kaldt for tiden, fremdeles vinterjakke og ørevarmere her hos oss. Uansett vær eller vind så må vi ut med "gutta" våre, da hjelper det ikke om det er dårlig vær. Her er bilder fra en av våre vanlige 2-2,5 times turer innover i Årmotdalen. Godt å få beveget kroppen litt, og i fohold til vinteren med snø og vind er det vel bedre at det er litt kjølig.

 

24.04.15

 

Inne i Årmotdalen sliter solen med å få tak, litt brøytekanter står igjen. Hundene benytter sjansen til å grave å rulle i den lille snøen som er  :-)

 

 

 

22.04.15

 

Med de fleste Svenske torrentsidene nede og det ser ikke ut til at de kommer tilbake, har det gått mer og mer overt til direkte streaming av filmer med tekst på nett.Utvalget av gratis sider for streaming øker stadig. Det eneste man trenger er Pc/Nettbrett koblet til tvUtvalget av gratis sider for å se film eksploderer, et lite utvalg hvor du kan finne filmer med undertekster HER

 

 

 

 

20.04.15

 

Gutta slapper av. Det er masser av børsting nå på denne tiden av året. Nå som de  bytter de til sommer "klær" så det er pels over alt og de ser ragget ut, spesielt Togo. Balder mister stor dotter sså litt enklere, drar de ut med børsten :-) Togo er det mer jobb med , der kan man børste,børste og børste, blir aldri klar. Vi har hatt en runde ute på trappen her i dag. Trappen er full av hår som sitter fast, for ikke om å snakke om meg selv, klær og sko hewlt fult av hår, litt av en jobb å få av :-)

 

04.04.15

 

          Mariell er klar for bursdags selskap for Emely!

 

 

 

 

 

 

          Så er det igang med spade, rake og plenfrø igjen. Togo har gravd frem vannslangene, så har han satt igang med å grave opp tilsvarenede huller i plenen etter som snøen forsvinner og bakken tiner.

          Ja,ja, Togo er en gravemaskin, og setter altid opp det uskyldige fjeset sitt når jeg spørr hva han driver med. Godt det bare er 1 som graver og ikke alle 3. Det er bare å planere ut legge på litt jord og så frø. 

 

 

02.04.15

Påske solen har tittet frem, men med +5 og iskald vind, frister det ikke stort med uteliv, appelsin og kvikklunsj i sol veggen.

 

          Må i så fall ha på masser av klær, vindtett ytterjakke å ørelapp lue :-), varme vanter/votter hører også med.

 

          Enkelt og greit KALDT, men det gir nå et lite håp om snarlig bedring. Ser virkelig frem til å kunne kose oss ute og begynne å jobbe i hagen.

 

 

 

31.03.15
          Snøen ligger fremdeles her ved foten av Lifjell. Det er noen hellinger mot sør og enkelte plasser i   skogen som er snøfrie.
          
          Mariell ville grille så da kunne vi velge mellom å vasse rundt i råtten snø, evnt.»padle» rundt i vått delvis snøfritt terreng, eller ganske enkelt grille bak i hagen der det var bart og ganske tørt. Valget var vel ikke av den typen som skapte de stor kvalene eller diskusjonene, det ble hagen!

          Når vi først er inne på! Det begynner å bli bart enkelte steder rundt huset og på plenen. Vi har jo en egen «gravemaskin» på fire ben her i huset.  Når Togo går å snuser, skakker på hodet og lytter, ja da er det fare på ferde. Ett eller annet han lukter eller hører så setter han i gang å graver opp plenen.

          Har funnet ut at han først graver i blomsterbedet ved inngangen hvor det blir først bart. Så forsetter han merd å grav seg inn under trappen, der gir han seg der når han gravd fram de 2 vannslangene som ligger der. Det er da et kjempe hull og mye jord foran trappen der de går ut og inn fra hagen. Fuktig vær og 3 hunder med 4 labber hver, tja! Kan man vel trygt kalle det for griseri, lett for å bli mye sølelabber inne.

            Har funnet litt ut av denne gravingen, han graver først opp der vann slangen ligger nedgravd over plenen (han lukter å hører de tror jeg), så fortsetter han der strømkabelen er nedgravd. Etter det er det et mer «random» mønster som går ut på snus lenge, lytt lenge, så hiver han seg over gravingen med liv og lyst.

          I fjor så gikk det slag i slag fra det øyeblikket plenen var snøfri, han gravde den opp, jeg fylte Igjen og sådde plenfrø. Slik går sommeren, men det skal sies til hans forsvar at sommeren 2014 var mye bedre enn sommeren 2013, som var den første sommeren han var hos oss. Hmmm kanskje vår alvorlige prat «mann til Hund» hjalp?  Prøvd litt «man til Hund prat», han lytter, følger ikke helt opp avtalen vår, men, men vi får bare jobbe videre med « avvenningen »  Togo er jo bare en stor snill og god bamse.

         Men ooooppps! Det var grilling dette handlet om. Det ble bål, Dennis brydde seg ikke om flammer å røyk, men satt trofast ved vår side å håpet på noe godt. Lurer på hva han er mixet med for de 2 andre fikk full panikk når flammene begynte å slå opp fra bålet. De 2 andre skulle opp på fanget vårt og var ikke spesielt glade for flammene .

          Full panikk er vel det rette ordet, klatring på oss og ligge på fanget for de store gutta her er jo helt uaktuelt, så de flyktet de opp til huset hvor de lå på fjellet å overvåket alt.Vi fikk i alle fall  grillet og kost oss og når bålet var brent nesten ned, kun noen lave flammer igjen, da våget Togo og Balder seg ned.

    

    Så var hele "familien" samlet igjen.

Mer på FOTO siden

 

 

 

 

Bursdags Barnet skal si farvell til Bestefar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gammel side visning?  F5 for å oppdatere

Fotoalbum helgen  7-10 Mai
Dreamfilm

 

 

HTML Comment Box is loading comments...


Se film direkte og Gratis

 

Om Sidene 

“Velkommen til oss, her legger vi ut bilder fra oss selv, hundene, barn og barnebarn etter som tiden går.”
Vi er takknemlige om feil raporteres til oss.

   Kontakt

richard kirsch poker